Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong wordt gewaarschuwd: 'Er komt meer bij kijken'

Laatste update:

"Hoe lang kunnen zij nog mee op het hoogste niveau? Hoe gretig zijn ze nog? Accepteren ze verjonging als hun plaats in het geding is? Hoe gaat een trainer met, cru gezegd, aftakelende spelers om?" Het is voor nieuwe spelers niet altijd makkelijk om ingepast te worden in het voetbal van Barcelona, aldus Kieft. Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé hebben geen onuitwisbare indruk kunnen maken en ook De Jong moet alles nog maar laten zien.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"De Jong kan op alle plaatsen uit de voeten. Maar er komt meer bij kijken om te slagen op topniveau, bij zo'n grote club, waar prijzen vanzelfsprekend zijn. Want ook Barcelona is een club met een hoge moeilijkheidsgraad. De verwachtingen zijn altijd hooggespannen en de hele wereld kijkt toe. Daarnaast hebben ze grote voetballers zien langskomen. Los van alles blijft het een mooie stap voor De Jong en hopelijk helpt de clubleiding hem door het elftal verder te verversen", aldus Kieft.

De voormalig international van Oranje voegt eraan toe dat Ajax met het oog op de tweede seizoenshelft geen 'onrust' toe moet laten. Men moet 'als team' blijven functioneren en de spelers moeten niet voor zichzelf kiezen om zich net als De Jong te kunnen 'profileren'. "Erik ten Hag zal het bestaan van zulke ontwikkelingen moeten herkennen, onderkennen en er bovenop zitten als het negatief uitpakt." Ajax neemt het zondag in De Kuip op tegen Feyenoord.

Ben jij het met Wim Kieft eens?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
2
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
6
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
22
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties