Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong wordt uitgescholden door boze fans van Barcelona

Laatste update:

Hét verhaal van deze transferwindow is toch wel de soap rondom De Jong, die door Barcelona al aangeboden werd bij diverse clubs en ook te horen kreeg dat hij akkoord moet gaan met salarisvermindering. De voormalig Ajacied zelf wil echter helemaal niet vertrekken en is ook niet van plan om minder te gaan verdienen, nadat hij eerder al toestemming gaf tot het laten verlagen van zijn salaris om Barça te helpen. Dat nemen sommige fans hem dus niet in dank af, getuige de beelden bij het trainingscomplex van los Azulgrana.

Eerder op woensdag werd duidelijk dat de Catalaanse club bijna tot een akkoord is gekomen met Chelsea over een verkoop van De Jong. Het is echter afwachten of de Oranje-international trek heeft in die overstap. Eerder liet de spelmaker uit Arkel een transfer naar het Manchester United van trainer Erik ten Hag al schieten, omdat hij het liefst in Camp Nou bleef voetballen. De publieke opinie was toen echter nog in zijn voordeel.

Barcelona dreigde ook al met juridische stappen om het contract van De Jong ongeldig te kunnen laten verklaren, meldde The Athletic maandag. De club zou op 15 juli aan de spelmaker hebben laten weten dat het laatste contract dat hij tekende, in oktober 2020, nooit getekend had mogen worden. De beloofde voorwaarden zouden namelijk tot stand zijn gekomen door 'criminele acties' van het vorige bestuur en dus denkt Barça dat het de huidige verbintenis van De Jong kan annuleren.

Meer nieuws

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
1
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties