Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie gaat alsnog overstag maar blijft tot best betaalde spelers behoren

Laatste update:

De Jong beschikt bij Barcelona over een progressief contract, wat betekent dat hij meer gaat verdienen naarmate de contractjaren verstrijken. Daar staat tegenover dat hij nu concessies moet doen. Volgens AS komen Barcelona en De Jong steeds dichter tot elkaar wat betreft de contractonderhandelingen en is het een kwestie van tijd voordat de Oranje-international instemt met salarisverlaging. De Jong heeft altijd vastgehouden aan het feit dat hij niet weg wil bij Barcelona. Manchester United kreeg om die reden nul op het rekest afgelopen zomer.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Barcelona haalde deze zomer alles uit de kast om het miljoenensalaris van de Nederlander te verminderen. Zo dreigde president Joan Laporta begin augustus met juridische stappen tegen De Jong om het contract van de middenvelder ongeldig te kunnen verklaren. De beloofde voorwaarden zouden namelijk tot stand zijn gekomen door 'criminele acties' van het vorige bestuur. Laporta zou De Jong inmiddels hebben verzekerd dat hij deze plannen niet langer gaat doorzetten. Spaanse media melden dat De Jong ook na de contractonderhandelingen tot de best betaalde spelers binnen de selectie blijft behoren.

Maandag keerde De Jong terug bij Barcelona. Afgelopen donderdag viel de middenvelder geblesseerd uit in het Nations League-duel met Polen (0-2). De Jong bleef halverwege de wedstrijd achter in de kleedkamer en werd vervangen door Marten de Roon. Onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de schade exact is. Ook Memphis Depay keerde geblesseerd terug van de inderlandbreak. De aanvaller kampt met een hamstringblessure. Ronald Araújo en Jules Koundé liepen daarnaast tijdens hun interland voor respectievelijk Uruguay en Frankrijk vervelende spierblessures op.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
56
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties