Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frictie bij Ajax heeft gevolgen: 'Hij gaat op het tweede plan terechtkomen'

Laatste update:

"Exit? Dat niet, maar die krijgt wel minder kansen", zegt de chef sport van De Telegraaf. "Hij heeft in één wedstrijd, tegen FC Twente, het geweldig gedaan. En daarnaast heeft hij genoeg kansen gekregen. Als je die bekerwedstrijd ziet en je ziet Erik ten Hag tekeer gaan...", doelt Driessen op het gewonnen bekerduel (3-4) met Telstar, waarin de coach Lang de les las.

"Dat beeld liet zien dat hij (Lang, red.) niet accepteert dat Dusan Tadic iets tegen hem zegt. Dat is wel kwalijk. Op het moment dat je net komt kijken en Tadic zegt iets met de beste bedoelingen, dan ga je daar normaal gesproken niet tegen in. Dat leeft ook in zo'n groep, zo'n Tadic neemt dat ook mee. Tadic is natuurlijk wel een beetje de leider van Ajax."

"Tadic heeft natuurlijk ook nauw contact met Ten Hag, dus ik denk wel dat Noa Lang op het tweede plan terecht gaat komen. Ze vinden hem in ieder geval niet genoeg om te zeggen van: we doen het met Noa Lang en we hebben Babel niet nodig. Dat begrijp ik ook wel. Ajax gaat nog voor drie prijzen, dan heb je ook wel een brede selectie nodig", besluit Driessen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties