Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frictie bij Bayern: 'Ik heb Guardiola opgebeld en mijn excuses aangeboden'

Laatste update:

"Onze directie is hier toegewijd mee bezig en ik heb er veel vertrouwen in. Ik ga ervan uit dat het gaat lukken. Leroy is een geweldige voetballer, dat heeft hij in Engeland al bewezen en ook met de nationale ploeg", zo zei de oefenmeester. Dat viel niet in goede aarde bij algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge. "Die uitspraken zijn mij niet bevallen. Dat heb ik ook duidelijk aangegeven. We hebben een zeer goede relatie met City en wij moeten de contracten van spelers bij andere clubs respecteren. Iedereen zal geduld moeten hebben. Optimistische én pessimistische uitspraken helpen ons in ieder geval niet."

Na de 6-1 overwinning op Fenerbahce reageerde Kovac op de controverse. "Ik heb Josep Guardiola opgebeld en heb mijn excuses aangeboden", vertelde de trainer van der Rekordmeister. "Ik weet dat Sané bij Manchester City onder contract staat. Ik was wellicht te agressief in mijn uitlatingen. Ik moet ook mijn excuses aanbieden bij de club. De volgende keer zal ik me inhouden."

Sané is al nagenoeg de gehele zomer de gedroomde aanwinst van Bayern, dat deze zomer afscheid nam van Franck Ribéry en Arjen Robben. Manchester City wil de 23-jarige Duits international eigenlijk niet laten gaan en vraagt dan ook de hoofdprijs. De onderhandelingen verlopen bijzonder moeizaam. De transfermarkt in Engeland voor ingaande transfers sluit op 8 augustus zijn deuren. De kans is groot dat Manchester City de gesprekken staakt als men niet tijdig een vervanger kan aantrekken.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
57
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties