Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Friday grote man aan kant AZ bij ruime overwinning op Turkse topclub

Laatste update:

AZ werd in de beginfase aardig teruggedrongen en Ron Vlaar en Gino Coutinho moesten na een dikke vijf minuten al ingrijpen om Olcay Sahan van het scoren af te houden. De Alkmaarders kropen daarna iets uit hun schulp en na een kwartier spelen viel uit het niets de 0-1. Een schot van Vlaar werd in eerste instantie nog geblokt, maar de bal viel daarna voor de voeten van Friday, die meteen afdrukte.

De wedstrijd golfde daarna op en neer en beide ploegen slaagden erin om een aantal aardige kansen te creëren. Het was AZ dat vijf minuten voor de rust het gelukkigst was. Friday kreeg de bal na een geblokt schot van Robert Mühren in de voeten en maakte de 0-2 via wat bijna een kopie van zijn eerste treffer was. Besiktas kwam daarna sterk uit de kleedkamer voor het tweede bedrijf, maar de Turken konden niet voorkomen dat AZ nog verder afstand nam.

Iliass Bel Hassani stuurde Fernando Lewis weg, waarna de back een afgetekende voorzet op Friday in huis had. De Nigeriaan kwam voor zijn man bij de eerste paal en tekende zo voor zijn derde treffer van de middag. Robert Mühren zorgde er ruim tien minuten voor tijd voor dat het Alkmaarse feestje compleet werd: de aanvaller werd weggestuurd door Muamer Tankovic en rondde oog-in-oog met Utka Yuvakuran beheerst af. Oud-PSV'er Marcelo redde vlak voor tijd de Turkse eer nog enigszins door van dichtbij de 1-4 binnen te schieten.

-
Vind jij dat Fred Friday de eerste keus moet worden in de spits?

Meer nieuws

Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
10
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties