Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frustratie bij Feyenoord: 'Nerveus? Nee, maar deze punten moet je pakken'

Laatste update:

"Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen en zeker thuis. Uit eigenlijk ook, vind ik", stelt de routinier in gesprek met FOX Sports. "We laten het na. Ik ook. De eerste helft mis ik een kans met een volley, die ging net over. Die moet gewoon op doel zijn. Ik reken het mezelf ook aan." Van Persie voegt eraan toe dat Feyenoord door 'goede goals' tweemaal op voorsprong kwam in De Kuip en dat er eigenlijk niets aan de hand was.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’ | Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

"Maar dan houden we het niet vast. Dat kunnen we onszelf aanrekenen. Je moet het vasthouden en uitbouwen en dat laten we na", treurt hij. Door de nederlaag komt plek drie nu echt in gevaar: AZ komt zondag op gelijke hoogte als het wint van Ajax. Van Persie zegt niet nerveus te zijn. "Maar punten zoals vandaag moet je gewoon pakken. We laten dat na. Het is onszelf aan te rekenen. Het is al heel vaak uit gebeurd dit seizoen, maar nu ook thuis."

"Als je op zo'n manier verliest van Willem II passen daar niet heel positieve woorden bij", reageert trainer Giovanni van Bronckhorst. "Het was een heel teleurstellende wedstrijd. Met name de manier waarop. Dat was vandaag beneden peil." Feyenoord maakt het hele seizoen al een onevenwichtige indruk, iets wat volgens de trainer moeilijk te verhelpen is. "We hebben hele hoge pieken gehad en hele diepe dalen. Te veel en dat is tekenend voor dit seizoen. Uiteindelijk ben ik daar verantwoordelijk voor. Zo werkt voetbal."

De manier waarop de doelpunten van Willem II vielen, bekoort Van Bronckhorst allerminst. "Met name de twee laatste goals geven we gewoon cadeau", geeft hij aan. Bij de eerste treffer van Willem II raakte Eric Botteghin de bal ongelukkig, waardoor Freek Heerkens kon profiteren. "Daar heb ik niet zoveel problemen mee. Maar zoals bij die tweede en derde, dat kan echt niet op dit niveau. Als je op deze manier je goals weggeeft, wordt het heel moeilijk om een wedstrijd te winnen."

-

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
32
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
22
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties