Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frustratie bij Milik: 'Ik werk harder voor het team dan het team voor mij'

Laatste update:

Milik geeft aan dat hij in de spiegel moet kijken, maar dat hij er ook van overtuigd is dat de speelstijl hem niet helpt. "Ik werk harder voor het team dan het team voor mij. We houden vooral vast aan balbezit en krijgen niet veel kansen om te scoren. Dat is een probleem. De buitenspelers krijgen in ons systeem meer kansen dan de spits. Ik krijg nauwelijks twee kansen in een wedstrijd", aldus de 22-voudig international.

"Ik probeer wel vrij te lopen, maar als de bal dan niet komt, kan ik ook weinig doen. Maar goed: daar moet ik mij niet achter verschuilen. Ik moet blijven schieten en hard werken, ook op de training", aldus Milik, die verder aangeeft dat hij kampioen wil worden met Ajax. "Ik besefte onlangs dat ik nog niets heb gewonnen in clubverband. Ik heb geen prijs gewonnen, ook al ben ik daar een paar keer dicht bij geweest. Tijd om dat te veranderen."

Denk jij dat Arek Milik in de zomer bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
1
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties