Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frustrerend seizoen voor verhuurde PSV'er: 'Stil gestaan in mijn ontwikkeling'

Laatste update:

Alleen in de desastreus verlopen bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-3 verlies na verlenging) mocht Obispo opdraven. "Ik denk dat je dan wel kunt concluderen dat ik wat stil heb gestaan in mijn ontwikkeling", stelt Obispo tegenover Omroep Brabant. "Maar gelukkig heb ik nog wel een aantal wedstrijden kunnen spelen voor Jong PSV. Dat heeft dan weer wel meegeholpen."

Een tijdelijk vertrek uit Eindhoven was een logische vervolgstap. "Het was wel even wennen, maar ik voel me echt op m'n plek hier. Alles is wel anders, maar ik heb het echt naar mijn zin." Zaterdagavond gaat Obispo met Vitesse op bezoek bij zijn eigenlijke werkgever PSV. Veel spelers kiezen ervoor om tegen hun oude club niet te juichen als ze scoren, maar Obispo zal zich niet volledig onbetuigd laten.

"Of ik ga juichen als ik scoor? Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht eerlijk gezegd, maar als ik er nu aan denk zou ik zeggen dat ik als verdediger toch niet zo vaak scoor", lacht de twintigjarige mandekker. "Als ik dan toch scoor, zal ik geen rondjes over heel het veld gaan lopen. Maar ik zal zeker wel wat emotie tonen, dat wel."

Heeft Armando Obispo de potentie om basisspeler bij PSV te worden?

Meer nieuws

Memphis Depay tast in het duister over 2 geborduurde woorden op zijn haarband
32
Jasper Cillessen maakt verrassende overstap en keert terug in Spanje
24
Engelse media uiten massale kritiek op één international na moeizame EK-start
57
Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
26
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
41
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
150

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties