Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Furie bij Fortuna: 'Dit is geen pech, dit is onrecht, ze tonen geen respect'

Laatste update:

Isak schreef geschiedenis door als eerste speler ooit drie keer vanuit een penalty te scoren in een wedstrijd in de Eredivisie. "Drie strafschoppen meekrijgen, dat is niet normaal. Iemand moet de eerste zijn. Of ik nerveus was? Niet echt. De eerste strafschop was de belangrijkste, omdat we net de 0-1 tegen hadden gekregen. As je dan mist... Maar ik bleef kalm, keek naar de doelman en scoorde."

Trainer Adrie Koster is blij met de goede vorm van zijn pupil. De ervaren trainer was enigszins verrast dat Isak zo koel bleef bij de penalty's. "We hebben vanavond gezien hoe hij er mee omgaat en de keeper kansloos laat. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik drie penalty's mee of tegen kreeg. En ik loop al een tijdje mee", zegt Koster in gesprek met FOX Sports.

Fortuna baalde dat Martens drie strafschoppen toekende aan Willem II. "We werken zo hard en dan geven we drie penalty's weg. Ik ga die beslissingen niet in twijfel trekken. De scheidsrechter maakt fouten, hij is een mens, net als wij", zegt Michael Pinto, die verrast was dat er in de eerste helft geen verbinding was met de VAR. "Dat kan niet. De VAR moet de scheidsrechter de hele wedstrijd kunnen ondersteunen."

Teamgenoot José Rodriguez haalt na afloop fel uit naar de arbitrage in Nederland. "De scheidsrechters tonen geen respect voor onze club. Dit is geen pech, dit is onrecht", zo wordt hij geciteerd door de Limburger. "Ik heb dit ook in Spanje nog nooit meegemaakt. Drie penalty's en rood, dat is niet te begrijpen." Mark Diemers wilde niet naar de arbitrage wijzen. "Het zit ons niet mee, dat is frustrerend. Maar we moeten vooral eerst naar onszelf kijken", zegt de middenvelder.

Eredivisie
Willem II
3 - 2
Fortuna Sittard
Begrijp jij de frustratie bij Fortuna Sittard?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties