Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Furieuze Lang maakt opmerkelijk gebaar en steekt middelvinger op naar Legioen

Laatste update:

Lang loste in de 61ste minuut Hirving Lozano bij PSV af. De Oranje-international was bedrijvig en dacht halverwege de tweede helft een penalty te krijgen bij een 1-0 achterstand.

Mats Wieffer, die al geel op zak had, haalde Lang in het zestienmetergebied onderuit zónder de bal te raken, maar het ontging arbiter Dennis Higler volledig. Het appel voor een strafschop werd resoluut weggewuifd door videoscheidsrechter Clay Ruperti. De VAR riep Higler niet eens naar het scherm.

Lang kreeg vervolgens een gele kaart van Higler wegens klagen. Later in de wedstrijd was hij nog betrokken bij opstootjes met de Feyenoorders Lutsharel Geertruida en Quinten Timber. Lang bleek na het laatste fluitsignaal witheet.

Op de door ESPN gedeelde beelden is te zien hoe Lang in eerste instantie het veld verlaat terwijl hij een slaapgebaar maakt. Vervolgens loopt de zichtbaar teleurgestelde aanvaller verder, waarna hij zijn middelvinger opsteekt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Lang deed direct na afloop ook zijn beklag op Instagram door de VAR middels een Story 'schandalig' te noemen.

Zijn trainer Peter Bosz was ook zwaar geïrriteerd tijdens de afsluitende persconferentie, waar de oefenmeester de vraag kreeg of hij vond dat PSV een penaltymoment was ontnomen. "Ik dacht dat het een strafschop was. En achteraf bleek ik daar wel gelijk in te hebben", reageerde Bosz.

Vervolgens vroeg een journalist of de mensen in Bosz' omgeving het met hem eens zijn. "Heb je het gezien?", vroeg de trainer van PSV enigszins geërgerd, waarop de journalist bevestigend antwoordde. "Dan hoef ik toch niets meer te zeggen?", aldus Bosz.

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
91
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
5
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
21
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
10
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
7
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties