Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Futloos Feyenoord is derde plek voorlopig kwijt aan AZ

Laatste update:

Het ging er aanvankelijk stevig aan toe in De Galgenwaard. Scheidsrechter Björn Kuipers had in de eerste helft liefst vijf gele kaarten nodig, zo veel kaarten werden dit seizoen nog niet eerder gegeven in een eerste helft. Drie kaarten deelde Kuipers in een beurt uit. Toen FC Utrecht de bal niet uitspeelde toen Lex Immers zich verstapte, sloeg de vlam in de pan. Rick Karsdorp haalde Timo Letschert neer, Edouard Duplan bemoeide zich ermee en het drietal ging op de bon.

Het draaide in de eerste helft verder vooral om Immers. De Feyenoorder kreeg een schoen van Jeff Hardeveld in zijn gezicht, verstapte zich, ging zelf een keer stevig door een maakte zich mede daardoor niet geliefd bij de fans van FC Utrecht. Genieten was het ook na rust niet voor de doelen, al had de veelbesproken Fred Rutten inmiddels ingegrepen. Elvis Manu was Jens Toornstra komen vervangen.

De enige kans voor de uurmarkering was echter voor FC Utrecht. Tommy Oar lepelde de bal voor en Christian Kum dook plots op voor de neus van keeper Kenneth Vermeer. De sluitpost verkleinde zijn doel, waardoor de inzet van Kum over de lat verdween. Feyenoord voetbalde vooral tegen zichzelf en kwam er nauwelijks uit. Zelfs Jordy Clasie, normaal gesproken een baken van rust en orde op het Rotterdamse middenveld, strooide een fase lang met onzuivere en onnauwkeurige passes.

Feyenoord, dat slechts een keer tot een fraaie aanval kwam (schot Karim El Ahmadi gepakt door keeper Robbin Ruiter), kwam in de slotfase zelfs nog goed weg met een gelijkspel. Met name Sébastien Haller, die tegen FC Dordrecht nog vier keer scoorde, stichtte gevaar. Telkens bleek Terence Kongolo de plaaggeest van de Fransen: twee keer plukte hij de bal van de voet van de spits, vlak voor tijd haalde hij de bal van de lijn. Door het gelijkspel is AZ Feyenoord voorbij op de ranglijst. De Alkmaarders wonnen zaterdag van Willem II.

-
Als Fred Rutten vertrekt, kan hij beter direct opstappen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties