Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

GA Eagles heeft cultheld binnen: 'Ik ben een jongen die alles geeft'

Laatste update:

"Gelijk toen ik hoorde dat Go Ahead Eagles interesse had, kreeg ik daar een goed gevoel bij", vertelt De Kogel via de officiële kanalen van de Deventer club. "Het is een echte volksclub, wat ik natuurlijk ook gewend ben bij FC Utrecht. Dat past heel erg bij mij. Ik ben een jongen die alles geeft, behalve op."

De Kogel debuteerde op 6 februari 2011 bij FC Utrecht in het betaald voetbal. Hij scoorde direct. Na drie seizoenen in de hoofdmacht van de Domstedelingen, kende De Kogel verhuurperiodes bij VVV-Venlo en, afgelopen seizoen, Almere City FC. Spelers als Randy Wolters, Kenny Teijsse, Erik Cummins en Bart Vriends waren enthousiast over de mogelijkheid van De Kogel om voor de Deventernaren uit te komen.

"Ik ben ook vorige week een kijkje wezen nemen aan de Vetkampstraat. Poeh, wat zit dat er goed uit, hé. Lijkt me zo mooi als het stadion straks gevuld is met de supporters. Ik kan echt niet wachten." Volgens de spits heeft Go Ahead Eagles een echte targetman in huis gehaald. "Ja, ik ben balvast. Het team kan het spel via mij verplaatsen. Daarnaast ben ik wel een speler die voor zijn doelpunten staat."

OFFICIEEL - Go Ahead Eagles heeft zich voor twee seizoenen versterkt met Leon de Kogel! #utrecht #cultheld #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Een goede speler voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
46
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties