Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

GA Eagles in mineur en Heerenveen bewaren goals voor het laatst

Laatste update:

In zes van de acht Eredivisieduels werd voor rust niet gescoord; De Adelaarshorst was een van de stadions waar de eerste helft doelpuntloos eindigde. De teams van Demmers en Dwight Lodeweges hielden elkaar in balans, ook al kwamen de bezoekers al na een paar minuten goed weg. Een fantastische vrije trap van Job van der Linden stuiterde via de onderkant van de lat, de doellijn en weer de lar het veld in. Scheidsrechter Bas Nijhuis wees erop dat de bal niet geheel over de doellijn was en zodoende kwamen de noorderlingen goed weg in Deventer.

Heerenveen stichtte vrijwel geen enkel gevaar in het eerste bedrijf en zag Mark Uth na ruim een half uur spelen ook nog eens geblesseerd uitvallen. Lodeweges nam geen enkel risico met oog op de play-offs en bracht Henk Veerman binnen de lijnen. Bij de Deventernaren viel Marnix Kolder al na ruim een kwartier uit; Glynor Plet was zijn vervanger.

In de eerste minuten na rust moest Kristoffer Nordfeldt in actie komen: een schot van Deniz Türüç kon met moeite worden gekeerd door de doelman. De tweede helft ging op en neer, met kansen voor beide ploegen. Heerenveen kreeg een grote kans op de 0-1, maar Veerman stuitte op de goed uitgekomen Erik Cummins. De reactie van GA Eagles mocht er zijn: een schot van Peter van Ooijen kwam via de handen van Nordfeldt op de paal. Heerenveen was daarna gevaarlijk via pogingen van Joey van den Berg en Luciano Slagveer.

Het venijn van de krachtmeting zat in de slotfase. Lerin Duarte kopte in de 88e minuut een voorzet van Veerman achter Cummins en leek Heerenveen daarmee de volle buit te bezorgen. De buitenkant van de paal stond daarna zelfs nog een tweede doelpunt van de huurling in de weg. Twee minuten later zorgde Wesley Verhoek met een volley echter voor de eindstand: 1-1.

-
Speelt Go Ahead Eagles komend seizoen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
7
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties