Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ga niet lopen janken, dat is hun cultuur en ze hebben het altijd gedaan!'

Laatste update:

"Schei toch uit", begint Boussaboun zijn relaas. "Ik ben heel gevoelig voor respect, maar dit is hun cultuur. Brazilianen doen al dansjes sinds dat we ze kennen. Ga niet lopen janken. Als je daar moeite mee hebt, dan moet je maar niet gaan voetballen. Als je niet wil dat ze dansen, dan moet je zorgen dat er niks te dansen valt." Daarmee bedoelt de oud-aanvaller dat tegenstanders beter moeten verdedigen om de Brazilianen van scoren af te houden.

Zelfs bondscoach Tite etaleerde na de gescoorde penalty van Neymar zijn danspasjes. De trainer deed zelf de uitspraken over gebrek aan respect van de hand. Ayoub ziet in de Braziliaanse vreugde een vergelijking met het Marokkaanse elftal. "Ik denk dat die trainer eenzelfde band wil creëren als de trainer van Marokko. Je ziet dat Brazilië ieder doelpunt met zijn allen viert. In een cirkel bij elkaar, even dat gevoel geven; dat maakt een team hecht. Dan ga je voor elkaar door het vuur. Marokko heeft dat ook heel erg."

Ster Neymar is volgens Boussaboun juist de grote zwakte van Brazilië

Bij titelkandidaat Brazilië is spits Richarlison met drie doelpunten de man in vorm. Boussaboun is echter niet overtuigd van de Goddelijke kanaries. "Richarlison is een harde werker, kan goed voetballen, maar niet van het kaliber Messi. Hij profiteert van de sterspelers om hem heen. Het probleem van Brazilië is eigenlijk al jaren dat ze geen echte topspits hebben. De beste spits die ze hebben, zit thuis op de bank: Roberto Firmino."

De gelegenheidsanalist ziet echter nog een grotere zwakte bij de Zuid-Amerikanen. "Mensen zullen me voor gek verklaren; Neymar. De beste speler van Brazilië, maar ik heb het gevoel dat hij te veel forceert om de man te zijn. Te lang met de bal lopen. Te lang vasthouden." Ayoub kan zich vinden in de woorden van zijn collega. "Ik snap wat je bedoelt, hij neemt zó veel risico. Tegen een ploeg die goed kan counteren is dat gevaarlijk." Brazilië speelt vrijdag om 16.00 uur de kwartfinale tegen Kroatië. Mocht het die wedstrijd winnen, dan wacht de winnaar van Nederland - Argentinië in de halve finale.

WK
Brazilië
4 - 1
Zuid-Korea
Vind jij de dansjes van Brazilië respectloos?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties