Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gaaei haalt zijn gram met fantastisch doelpunt bij Ajax - Go Ahead Eagles

Laatste update:

Gaaei kende een ijzersterke openingsfase van de wedstrijd, want hij leverde vlak voor zijn doelpunt ook al een fantastische voorzet af op Steven Bergwijn. De gelegenheidsspits wist niet te profiteren van de gigantische kans, zijn intikker ging net naast.

In de 24ste minuut was het raak voor Gaaei, die voor het eerst scoorde namens Ajax. De Deense vleugelverdediger werd op maat bediend door een voorzet vanaf de achterlijn van Mika Godts. Gaaei twijfelde niet en nam de bal ineens uit de lucht op de pantoffel, met een weergaloze goal tot resultaat.

Gaaei was tot dusver bezig aan een uiterst moeizaam debuutseizoen bij Ajax. De rechtsback kwam voor 4,5 miljoen euro over van Viborg FF en had grote aanpassingsproblemen. Tegen Feyenoord (4-0 verlies) en AZ (2-0 nederlaag) werd Gaaei al in de eerste helft gewisseld vanwege zijn zwakke spel. Na het debacle in Alkmaar verwijderde de Deen al zijn posts op Instagram.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties