Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gaan we Gudelj nou echt zo missen? Hij is nu wel financieel onafhankelijk'

Laatste update:

"Zelf zou ik er niet gaan zitten, maar tot op zekere hoogte begrijp ik spelers wel. Nemanja Gudelj verwijt ik echt niks", schrijft de voormalig doelman in zijn column in Voetbal International. "Met alle respect voor Gudelj, maar gaan we die nou zo missen? We praten niet over een wereldspeler. Met aardige kwaliteiten is hij nu wel financieel onafhankelijk. Carlos Tevez? Hij is ouder en moet in Argentinië een hele wijk te eten geven, dus dat kan ik ook nog wel volgen."

Dat de Chinese clubs zulke grote bedragen op tafel kunnen leggen, leidde in de voetbalwereld tot een storm aan kritiek. Waterreus vindt de verontwaardiging selectief. "Moeten we hier nodig zeggen! Juist hier kopen we alle talenten op, zeker Engelse en Spaanse clubs zijn de laatsten die mogen klagen."

Kan je begrijpen dat Nemanja Gudelj heeft gekozen voor een transfer naar China?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties