Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gaat de slapende reus nu eindelijk ontwaken?

Laatste update:

Het wordt in mijn ogen als jarenlange seizoenskaarthouder nog één seizoen volhouden met beperkte middelen voor Feyenoord. De talenten en (ex-)Oranjeklanten zoals Bruno Martins Indi, Stefan De Vrij, Daryl Janmaat, Jordy Clasie en natuurlijk topspits Pelle moeten nog één seizoen maximaal presteren. Hopelijk kan Feyenoord dan eindelijk net zoals wat PSV en Ajax al jaren doen, minimaal 30 miljoen euro overhouden aan een transferperiode. De laatste acht a negen miljoen euro aan schulden kan worden weggewerkt en er kan een transferbudget van tien a vijftien miljoen euro om talenten met Eredivisieniveau en ervaring worden gemaakt. Met andere woorden Feyenoord kan weer beleid maken na tien jaar kommer en kwel.

Er zijn genoeg spelers met potentie op de Nederlandse velden die Feyenoord sterker kunnen maken. Bij Utrecht lopen twee hele goede jonge middenvelders die makkelijk het niveau van Feyenoord aankunnen. Yassin Ayoub en Jens Toornstra! Vooral Ayoub kan de positie van Clasie moeiteloos overnemen. Het is een echte nummer zes die zich makkelijk vrij speelt om aanspeelbaar te zijn voor de verdediging. Met Toornstra zou Feyenoord een goede jonge diepgaande rechtshalf in huis kunnen halen. Een middenveld met de punt naar achter zou ook Tonny Vilhena goed doen. Op dit moment loopt Vilhena vaak achter de feiten aan omdat Immers te veel balverlies leidt. Daarbij moet Vilhena teveel verdedigend werk opknappen in het huidige systeem met een middenveld met de punt naar voren. Bij een middenveld met de punt naar achteren zou Vilhena minder verdedigend werk als diepgaande linkshalf te hoeven verrichten. Een wisselwerking tussen Toornstra en Vilhena wie achter de spits verschijnt kan een hele goede optie zijn voor volgend seizoen.

Bij AZ lopen ook nog twee interessante spelers voor Feyenoord. De Scandinaviërs Marcus Henriksen en Mattias Johansson. De talentvolle alrounder Henriksen zou prima bij Feyenoord passen die de concurrentie kan aangaan met Toornstra en Ayoub. De snelle en wendbare jonge back Johansson zou een uitstekende vervanger zijn voor Janmaat! In het Hoge Noorden lopen ook nog twee toekomstige versterkingen. Ik doel op Richairo Živkovic en Hakim Ziyech. Beiden spelers zijn nog erg jong maar in mijn ogen zo talentvol dat Feyenoord ook daar zijn toekomstig transfergeld aan moet besteden.

Met de toplichting aan talenten waar Feyenoord nog veel meer gebruik van moet maken zoals Terence Kongolo, Jean-Paul Boëtius, Anass Achabar, Elvis Manu, Joey Sleegers en Vilhena en de bovengenoemde in mijn ogen versterkingen kan Feyenoord weer aanhaken bij de top! Al ruim veertig jaar lang kan Feyenoord zich geen stabiele topclub noemen maar eerder een kwakkelende subtopper. De gouden periode van 1960 tot aan 1976 met zes landskampioenschappen, drie bekers, een Europa Cup I, een Europa Cup II en de Wereldcup kan hopelijk de komende twee a drie decennia weer worden herhaald met een nieuw onderkomen.

De komende paar jaar moet Feyenoord echt laten zien dat de slapende nu reus eindelijk ontwaakt is!

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties