Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gabriel Jesus leidt Arsenal naar krankzinnige overwinning tegen Sevilla

Laatste update:

Arteta koos voor de (in zijn ogen) sterkst mogelijke opstelling, met daarin twee aanwinsten: Oleksandr Zinchenko en dus Jesus. Ook William Saliba, teruggekeerd van een huurperiode bij Olympique Marseille, stond in de basis. Bij Sevilla was er een basisplaats voor Karim Rekik, die al in de tiende minuut in de fout ging door de diepgaande Bukayo Saka in de rug te duwen. Saka kreeg daarvoor een penalty en schoot die zelf beheerst binnen: 1-0.

Het was het startschot voor de stormachtige openingsfase van Arsenal, dat binnen negentien minuten al op 4-0 (!) stond. Eerst zette Jesus op de linkerflank Granit Xhaka aan het werk. De voorzet van de Zwitser werd door keeper Yassine Bounou tegengehouden, maar onvoldoende om te voorkomen dat de doorgelopen Jesus de rebound kon intikken: 2-0. De steraankoop van Arsenal gleed twee minuten later de 3-0 binnen, nadat zijn loopactie op waarde werd geschat door Gabriel Martinelli.

Gepruts in de opbouw bij Sevilla leverde Arsenal weer drie minuten later de vierde treffer van de middag op. Bounou speelde de bal onder druk van de Londenaren in de voeten bij Saka, die ineens uithaalde: 4-0. Een kwartier voor tijd kon Jesus zijn hattrick completeren met opnieuw een simpele rebound. Ditmaal kwam de bal voor de voeten bij de Braziliaan nadat zijn landgenoot Gabriel een hoekschop van dichtbij net niet in het doel gewerkt kreeg: 5-0. In minuut 88 counterde Arsenal naar 6-0. Martinelli werd één-op-één gestuurd door Xhaka en was zo collegiaal om breed te leggen op Eddie Nketiah, die simpel intikte.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
25
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties