Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gakpo hoort theorie over EK-selectie: 'Dat vind ik geen gekke gedachte'

Laatste update:

Gakpo behoort met Timber en Koopmeiners tot de drie spelers in de voorlopige EK-selectie van Oranje die mee óók mee hadden gekund met Jong Oranje naar het EK Onder-21. Doordat De Boer ze opnam in de voorselectie, gaat het jeugd-EK hoe dan ook aan Gakpo, Timber en Koopmeiners voorbij. De vraag is of De Boer het drietal had opgeroepen als hij geen plannen had om ze definitief mee te nemen naar het EK. "Ik denk dat het geen gekke gedachte is, maar het is toch aan ons om het te laten zien", zegt Gakpo tegenover de NOS.

Uiteraard droomt de aanvaller van het EK. "Dit is het hoogst haalbare dat je kan bereiken, denk ik. Het is gewoon mooi dat ik hier mag zijn en ik hoop dat ik hier mag blijven", zegt Gakpo, die het eervol vond dat De Boer zijn naam de afgelopen maanden al enkele keren liet vallen in de media. De bondscoach sprak zijn naam wel een aantal keer verkeerd uit. "Volgens mij zei hij een paar keer 'Gapko'", glimlacht de buitenspeler.

Ook Timber komt aan het woord voor de camera van de NOS. De negentienjarige verdediger van Ajax houdt zich op de vlakte wat betreft zijn kansen voor het EK. "Het eerste elftal komt op de eerste plek, dus ik weet niet hoeveel rekening ze houden met Jong Oranje daarin. Of ik denk dat ik erbij zit? Ik ga gewoon mijn best doen de aankomende trainingen, dan zien we het woensdag wel. Ik weet het zelf ook nog niet, ik moet het echt deze trainingen aan de trainer laten zien." Woensdag hoort Timber dus het verdict. "Ik sta er heel spontaan in. We gaan het zien op dat moment."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties