Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gakpo maakt grote indruk in Engeland: 'Niveau in Premier League is zó hoog'

Laatste update:

"Hij doet het goed", begint Van der Gun over Gakpo. "Liverpool heeft natuurlijk een wisselvallig seizoen, dus het was in het begin ook wel moeilijk voor hem om gelijk zijn eigen spel te laten zien. Het heeft best wel even geduurd voordat hij echt in vorm kwam. Het is natuurlijk best wel wisselvallig: de ene wedstrijd doet hij het hartstikke goed, en dan weer wat minder. Maar ik moet zeggen dat hij me wel verrast."

Dat heeft voor Van der Gun, die zelf twee seizoenen in Engeland bij Swansea City speelde, vooral te maken met het snelle aanpassen van Gakpo. "Ik weet gewoon dat het niveau zó hoog ligt in de Premier League, de snelheid van het spel is zo hoog. Dat is ook niet iets waar je zomaar ineens in meekan. Hij heeft zich daarin best wel snel aangepast. En hij is in staat om niet alleen maar mee te gaan in het tempo op fysiek gebied, maar kan ook nog echt gewoon zijn eigen wedstrijd spelen. Hij staat natuurlijk vaak in de spits, maar hij is slim, dus hij weet wanneer hij zich moet laten uitzakken, hoe hij daar aan de bal moet komen, hij is bepalend nu bij Liverpool met goals en assists, houdt goed overzicht… Dus dat is wel positief om te zien."

Sinds zijn overstap naar Liverpool speelde Gakpo negentien keer in het shirt van Liverpool in alle competities. Daarvan stond hij zeventien keer in de basis. De Eindhovenaar kwam in totaal tot vijf treffers en één assists voor the Reds, die momenteel een teleurstellende achtste plek in de Premier League bezetten. In de Champions League werd Gakpo met Liverpool uitgeschakeld door Real Madrid (6-2 over twee duels), in de FA Cup door Brighton & Hove Albion (2-1).

Had jij verwacht dat Cody Gakpo in zijn eerste maanden bij Liverpool al zo veel in actie zou komen?

Meer nieuws

'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
0
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
2
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties