Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gakpo ontwijkt vraag over geruchten rond Ajax niet: 'Iedereen die mij kent...'

Laatste update:

"Het was een hectische periode en ik ben erg blij dat het voorbij was", blikt Gakpo kort terug op de afgelopen transferperiode. Verslaggever Pascal Kamperman haalt vervolgens het nieuws van De Telegraaf aan dat Gakpo door zijn zaakwaarnemer, Kees Ploegsma junior, zou zijn aangeboden bij Ajax. De linksbuiten van PSV wuift die geruchten resoluut weg. "Dat is natuurlijk niet waar. Iedereen die mij kent weet dat ik uit Eindhoven kom en niet voor Ajax wil spelen. Dat weet mijn zaakwaarnemer ook, dus ik weet niet waar dit vandaan komt."

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Gakpo's management was naar verluidt voor het sluiten van de transferwindow gebrand op een miljoenendeal, want naast de naam van Gakpo zou SEG ook Dinamo Kyiv-aanvaller Viktor Tsygankov bij Ajax hebben aangeboden. Voetbal International meldde woensdag al dat PSV in de 24-jarige vleugelaanvaller de ideale vervanger van Gakpo zag. De Telegraaf bevestigt dit nieuws: Tsygankov is door een medewerker van SEG zijn genoemd bij de Eindhovenaren, waarna diegene ook de naam van de Oekraïens international in Amsterdam liet vallen.

Mike Verweij over de appjes
In de podcast Kick-off van De Telegraaf trad journalist Mike Verweij, die aangeeft de berichten te hebben ingezien, in detail over het vermeende appverkeer tussen de zaakwaarnemer van Gakpo en Ajax. "Er is behoorlijk serieus gesproken tussen zaakwaarnemer en Ajax. Er is geappt met mensen binnen Ajax of Gakpo niks zou zijn voor Ajax. Er werd door Ajax gevraagd wat hij dan moest kosten, en toen zei de zaakwaarnemer: 'Dertig miljoen euro'. Dat vond Ajax niet heel veel. Er moest dan misschien nog tien miljoen aan bonussen bij. Dat was precies de veertig miljoen waarvoor Southampton een akkoord bereikte met PSV."

"Ajax vond het geen serieuze optie", vervolgde Verweij. "Ze hebben hem ook gezien tegen Rangers. Daarbij ook aangetekend dat het zeer de vraag is of PSV hem ooit aan Ajax had willen verkopen. Dat denk ik niet. Er wordt nu gedaan alsof het de stagiair was die het appje stuurde. Daar is absoluut geen sprake van. Het was de zaakwaarnemer. Gakpo zal nooit toegeven dat hij gevraagd heeft om hem aan te bieden bij Ajax. Die discussie win je nooit, want hij zal altijd zeggen: 'Ik wist er niks van'", aldus Verweij.

Eredivisie
FC Twente
2 - 1
PSV

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
28
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
2
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
9
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties