Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gakpo spreekt zich uit over mogelijke transfer: 'Natuurlijk is dat een factor'

Laatste update:

Roger Schmidt wordt komend seizoen als oefenmeester van PSV opgevolgd door Ruud van Nistelrooij. De komst van de 45-jarige trainer is voor Gakpo geen reden om langer bij de Eindhovense club te blijven. "Ik heb met Ruud gesproken, we hebben een heel goede band", vertelt de aanvaller tegenover Trouw. "We hebben samen al veel over voetbal en over andere dingen gesproken. Tijdens het EK vorig jaar was hij assistent bij Oranje en heb ik ook een goede tijd met hem gehad. Maar of het dat verleidelijker maakt om te blijven? Ik probeer dat los van elkaar te zien."

Gakpo laat weten dat het van belang is dat hij komend seizoen genoeg aan spelen toekomt. "Of dat nou bij PSV is of bij andere club is, dat gaan we zien. Natuurlijk is ook het WK dat eraan komt een factor. Als ik vertrek en moet kiezen voor een club dan moet het warm voelen, qua mensen. Dat is lastig vooraf te bepalen", aldus de buitenspeler, die dit seizoen in 44 officiële optredens al goed was voor 19 treffers en 15 assists.

Gakpo is momenteel nog met PSV in een hevige titelstrijd verwikkeld met Ajax. Als de Eindhovenaren nog kans willen maken op de titel zullen ze zondag in De Kuip moeten winnen van Feyenoord. De ploeg van Schmidt heeft met nog drie duels te spelen een achterstand van vier punten op Ajax. PSV treft ook nog NEC in het Philips Stadion en gaat nog op bezoek bij PEC Zwolle in competitieverband. Concurrent Ajax speelt zondag de zware uitwedstrijd in Alkmaar tegen AZ, waarna de Amsterdammers tegen sc Heerenveen spelen in De ArenA. In de slotwedstrijd van het seizoen gaat Ajax op bezoek bij Vitesse.

Meer nieuws

Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
13
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
23
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties