Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Galatasaray, Besiktas, AS Roma en Lazio azen op deal met sc Heerenveen'

Laatste update:

De krant heeft een bron die dicht bij Ejuke staat gesproken: "Er liggen aanbiedingen voor Ejuke op tafel vanuit Italië, Turkije en Duitsland, maar Heerenveen vraagt meer dan er tot nu toe is geboden. Heerenveen wil hem graag houden, maar Ejuke zou kunnen vertrekken als het juiste bedrag voor hem wordt geboden", zo valt er te lezen.

De Friezen pikten Ejuke een jaar geleden voor twee miljoen euro op bij het Noorse Vaalerenga en zouden nu een forse winst op hem willen maken. De in het Abe Lenstra Stadion gehanteerde vraagprijs voor de linksbuiten, die nog vastligt tot medio 2023, ligt volgens de berichtgeving namelijk op vijftien miljoen.

Dit bedrag werd eind mei al door Voetbal International genoemd als som die op tafel zou moeten komen voor Ejuke. Een niet nader genoemde Chinese club meldde zich destijds met een bod van zeven miljoen in Friesland, maar slaagde er toen niet in om tot een akkoord te komen met Heerenveen.

Denk jij dat Chidera Ejuke volgend seizoen nog voor sc Heerenveen speelt?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties