Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray betaalt 1,8 miljoen euro en heeft rechtsback binnen

Laatste update:

Maandag al bracht Cim Bom naar buiten dat de onderhandelingen met Trabzonspor over de 25-jarige verdediger begonnen waren. Nu is hij gepresenteerd aan pers en publiek na het tekenen van een driejarig contract. Cavanda was een jaar actief in Trabzon en deed het daar prima aan de rechterkant. Eerder stond hij jaren onder contract bij Lazio, waar hij twee keer verhuurd werd en tot 53 wedstrijden kwam.

In oktober vorig jaar maakte Cavanda zijn debuut als Belgisch international: toenmalig bondscoach Marc Wilmots liet hem debuteren tegen Andorra en gunde hem ook speeltijd tegen Italië, maar nam de back niet mee naar het EK 2016 in Frankrijk. De in Angola geboren verdediger hoopt zich nu bij Galatasaray in de kijker te spelen van Roberto Martínez, die Wilmots opvolgde als bondscoach.

DEAL! Galatasaray betaalt 1,8 miljoen euro voor de komst van Luis Pedro Cavanda! De rechtsback komt over van Trabzonspor! #cavanda #galatasaray

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Luis Pedro Cavanda een aanwinst zal zijn voor Galatasaray?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
7
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties