Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray boekt zwaarbevochten zege en neemt koppositie in

Laatste update:

Güven Varol zal de openingsfase van de wedstrijd tussen Galatasaray en Mersin Idmanyurdu niet snel vergeten. Na dik twintig minuten spelen had de 33-jarige middenvelder van Mersin twee keer gescoord, maar de stand was toen wel 1-1. Eerst scoorde Güven in het goede doel: de verdediging van Galatasaray liet zich wel erg makkelijk in de luren leggen en Güven stond op de juiste plek om binnen te tikken. Niet veel later maakte de routinier van Mersin zijn tweede van de avond, alleen deed hij dat in eigen doel. Güven raakte een voorzet van de flank helemaal verkeerd en zag de bal tot zijn afgrijzen achter zijn eigen keeper verdwijnen.

Wie dacht dat Galatasaray door zou drukken, kwam bedrogen uit. Na een klein halfuur kreeg Mersin een strafschop en Aleksandar Mitrovic faalde niet van elf meter. In de tweede helft kreeg de thuisploeg eveneens een strafschop. Burak Yilmaz verzilverde het buitenkansje. Na de gelijkmaker ging de ploeg van coach Hamza Hamzaoglu op zoek naar meer. Even nadat Aurélien Chedjou de paal raakte schonk Umut Bulut zijn ploeg verlossing. In de blessuretijd kreeg Gökçek Vederson van Mersin nog rood.

-
Pakt Galatasaray de titel?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties