Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray eist hoofdprijs: 'Hij mag voor vijftig miljoen euro vertrekken'

Laatste update:

"Geen enkele sterspeler mag vertrekken en er is ook nog geen bod op een van onze topspelers uitgebracht. Maar mocht een club interesse tonen in Muslera, dan moeten ze vijftig miljoen betalen. Alleen dan verkopen we hem en wat dat betreft is mijn standpunt dus heel duidelijk", aldus Yarsuvat. "We kunnen die vierde ster gewoonweg niet behalen wanneer we Muslera of Wesley Sneijder verkopen."

Muslera heeft altijd aangegeven dat het zijn wens is om ooit in de Premier League te voetballen. De international van Uruguay keepte eerder voor Lazio, Nacional en Montevideo Wanderers en heeft in Europees Istanbul nog een contract tot de zomer van 2018.

Is Fernando Muslera vijftig miljoen euro waard?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
68
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties