Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray gooit eigen glazen in, gewisselde Sneijder geeft assist

Laatste update:

Galatasaray speelde met de handrem erop in Rize in de Zwarte Zee-regio. De thuisploeg, die voorlaatste staat, deed niet onder voor de landskampioen en ging brutaal op zoek naar een goal. Die viel na een halfuur bijna, maar Ali Adnan pegelde het leer net naast de kruising. Cim Bom speelde slordig en creëerde niet één uitgespeelde mogelijkheid in het eerste bedrijf. Burak Yilmaz punterde de bal op de doelman, Veysel Sari trapte in kansrijke positie in het luchtledige en na een ogenschijnlijk duidelijke handsbal van Rizespor werd de bal niet op de stip gelegd. De preek van Roberto Mancini in de rust leek niet te helpen.

De tweede helft was namelijk 52 seconden oud toen Deniz Kadah had moeten scoren, maar de spits van Rizespor kopte van dichtbij over. Galatasaray ontsnapte even later opnieuw toen Semih Kaya gerommel niet afgestraft zag worden. De gasten sloegen na een uur zelf toe: Chedjou kopte een hoekschop van Sneijder in de verre hoek. Galatasaray kreeg nog twee honderdprocentkansen om er 0-2 van te maken, maar Umut mikte verkeerd en Sneijder volleerde overhoeks naast. Dat was direct de laatste actie van de Oranje-international; hij werd vervangen door Sabri Sarioglu.

Sneijder probeerde het initiatief wel te nemen, maar werd vaak niet begrepen of gezien door zijn collega's. De Utrechter leek Didier Drogba, die niet in de wedstrijdselectie was opgenomen, node te missen. Vijf minuten na het vertrek van Sneijder ging het mis: doelman Fernando Muslera torpedeerde een tegenstander en de daaropvolgende strafschop werd benut door Leonard Kweuke. Die 1-1 was ook de eindstand in het Yeni Rize Sehir Stadion. Galatasaray, dat op 10 november (Fenerbahçe, 2-0) voor het laatst in de Süper Lig verloor, treft volgende week zaterdag Akhisarspor.

-
Denk jij dat Galatasaray de titel prolongeert?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties