Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray haalt met dank aan hattrickheld uit; prachtgoal van Meireles

Laatste update:

Galatasaray - Kayserispor 6-0
De focus bij Galatasaray ligt vooral op de bekerfinale van aanstaande donderdag tegen Fenerbahçe, maar men wilde het thuispubliek in de Türk Telekom Arena ook nog een keer vermaken en dat lukte. Bij rust stond het al 3-0: Lukas Podolski scoorde na een handig balletje van Wesley Sneijder, Sinan Gümüs schoot raak na een foutje van doelman Abdulaziz Demircan en diezelfde Sinan maakte er op slag van rust ook 3-0 van. De 5.555 toeschouwers zagen in de tweede helft nog drie treffers en toen stond Sneijder overigens al niet meer op het veld, want hij werd in de rust vervangen door Bilal Kisa.

De invaller, Bilal dus, schoot na een klein uur op aangeven van Podolski raak, Selçuk Inan maakte met een beheerste volley zijn vijftigste doelpunt ooit voor Galatasaray en het slotakkoord was aan Sinan, die een voorzet van Podolski prima afrondde en zijn hattrick completeerde. Ryan Donk viel na ruim een uur spelen in voor Hakan Balta en werd bij vrijwel ieder balcontact uitgefloten door het eigen publiek. Olde Riekerink en consorten kunnen zich nu dus richten op het treffen met Fenerbahçe.

Sivasspor - Fenerbahçe 2-2
Raul Meireles loopt uit zijn contract en speelde misschien wel zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe. De Portugees luisterde die op met een prachtig doelpunt, want halverwege de tweede helft controleerde hij een afvallende bal op de knie en volleerde hij die op schitterende wijze in de verre hoek. Meireles hielp De Gele Kanaries aan een punt, want Abdoulaye Ba, Oumari en Aatig Chahechouhe hadden eerder voor de treffers gezorgd. Robin van Persie zat niet in de wedstrijdselectie.

ZO ZEG, wat een doelpunt van Raul Meireles! 󾓶󾓶

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 19 mei 2016

-
Wie heeft een betere selectie?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties