Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray houdt ondanks comeback zuur gevoel over aan openingsduel

Laatste update:

Buruk had in de achterhoede basisplaatsen in huis voor onder meer voormalig Eredivisionist Angeliño en Victor Nelsson. Laatstgenoemde speelde drie seizoenen voor Kopenhagen, voordat hij de overstap maakte naar Galatasaray. Hakim Ziyech, Dries Mertens en Kerem Aktürkoglu stonden achter goalgetter Mauro Icardi geposteerd. Aan de kant van Kopenhagen stond Kevin Diks centraal achterin. Jordan Larsson (ex-NEC) was de spits van dienst en werd geflankeerd door Elyounoussi en Elias Achouri. Voormalig Ajacied Nicolai Boilesen ontbrak wegens een blessure.

Het was een klein wonder dat Galatasaray in de eerste helft het niet wist te vinden. Zo had Icardi op aangeven van Mertens van dichtbij voor de 1-0 moeten zorgen, maar zijn harde schot werd gestuit door doelman Kamil Grabara. De Pool kwam ogenblikken later goed weg toen hij aan de grond genageld stond bij een gekruld schot van Aktürkoglu, die zijn inzet rakelings naast zag gaan. Ziyech probeerde het tevens met een schot, dat niet genoeg naar de hoek gemikt was. Aktürkoglu kreeg, pas in de zestiende minuut, de volgende grote kans. Van dichtbij schoot hij andermaal rakelings naast.

Kopenhagen was eigenlijk nergens te bekennen en kwam wéér goed weg toen een poging van Aktürkoglu ditmaal de lat trof. De gemiste kansen kwamen Cim Bom bijzonder duur te staan. De eerste echte kans van Kopenhagen was direct raak. Een voorzet vanaf rechts kwam via Lukas Lerager terecht bij Elyounoussi, die op de borst aannam en feilloos uithaalde: 0-1. Nog geen minuut later ontsnapte Mertens uit de rug van Diks. De Belg kwam even later tot koppen en zag zijn inzet centimeters naast gaan. Na die mogelijkheid ging de Turkse storm wat liggen en werd de rust bereikt met de 0-1 stand.

Aan het begin van de tweede helft leek Galatasaray nog bij te moeten komen van de achterstand. Een kleine tien minuten na de onderbreking counterde Kopenhagen naar de 0-2. Birger Meling ontsnapte aan de buitenspelval en zag Fernando Muslera onnodig zijn doel verlaten. Meling trok uitstekend terug op Gonçalves, die op de rand van de zestien de korte hoek vond met een schuiver: 0-2. Buruk probeerde wat te forceren door onder meer Wilfried Zaha te brengen. Dat leverde in eerste instantie niets op, maar Galatasaray kreeg een meevaller nadat Elias Jelert zijn tweede gele kaart kreeg wegens een overtreding op Angeliño. Dat leverde resultaat op: vijf minuten voor tijd poeierde Boey van dichtbij keihard raak: 1-2. De aansluitingstreffer leverde Galatasaray vleugels op. Zaha gaf voor op Tetê, die schitterend raak schoot: 2-2.

Champions League
Galatasaray
2 - 2
FC Kopenhagen

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties