Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray in eigen huis voor schut gezet na vroege rode kaart

Laatste update:

In de Türk Telekom Arena waren zondag alleen vrouwen en kinderen welkom en zij zagen Galatasaray dramatisch beginnen. De thuisploeg (zonder de geblesseerde Didier Drogba en de geschorste Burak Yilmaz) kwam al na zes minuten op achterstand en raakte bovendien Hakan Balta kwijt met een rode kaart. Babel veroverde aan de linkerkant de bal en tikte deze langs Fernando Muslera, waarna Ezequiel Scarione een leeg doel voor zich had. Hij wilde echter wegdraaien en werd onderuit gehaald door Hakan Balta, die een rode kaart kreeg en een penalty veroorzaakte.

Scarione ging zelf achter de bal staan en maakte vanaf elf meter geen fout, waardoor Galatasaray in de achtervolging moest. Kasimpasa bleef echter veel gevaarlijker en het kwam door Felipe Melo en Semih Kaya dat er in de eerste helft geen tweede goal voor de bezoekers bij kwam: Melo kopte een bal voor de lijn weg, terwijl Semih de reeds gepasseerde Muslera te hulp schoot met een sliding. Galatasaray bleef dus in leven en kreeg kort in de tweede helft een grote kans om op gelijke hoogte te komen, maar Umut Bulut ging niet goed met die mogelijkheid om: hij had de bal opzij moeten leggen, maar ging voor eigen succes.

Het bleek een misser met vervelende gevolgen te zijn, want kort hierna verdubbelde Kasimpasa de marge. Dom balverlies in de Galatasaray-defensie leidde een tegenaanval van de bezoekers in en Tabaré Viudez schoot als eindstation de 0-2 in de verre hoek. Galatasaray probeerde er hierna nog wel wat van te maken, maar met de 0-3 van Scarione was het verzet gebroken. Yalcin Ayhan maakte de vernedering een kwartier voor tijd compleet, door de vierde goal van de avond te maken. De woedende supporters schreeuwden hierna om het ontslag van Mancini.

-
Roberto Mancini moet ontslagen worden

Meer nieuws

'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
12
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
9
Aan Conference League-topscorer El Kaabi om de held van Athene te worden
0
Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
7
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
5
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties