Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray komt goed weg met punt; Ba maakt curieus doelpunt

Laatste update:

Galatasaray - Bursaspor 2-2
Wesley Sneijder maakte vorig seizoen een hattrick tegen Bursaspor, maar kon dit keer zijn stempel niet op de wedstrijd drukken. Galatasaray begon sowieso erg zwak, want de tegenstander kreeg in het eerste kwartier enkele goede kansen. Een kopbal van Fernandao werd van de lijn gekopt door Sabri Sarioglu, doelman Fernando Muslera hield de Braziliaan ook van een goal af en ook Ozan Tufan en Volkan Sen waren dreigend. Na twintig minuten kwam Galatasaray plots op voorsprong: Olcan Adin trok de bal voor het doel en Umut Bulut kopte kiezelhard raak. Bursaspor liet hierna wederom enkele goede mogelijkheden onbenut; met name Cédric Bakambu had het vizier niet op scherp staan.

Op slag van rust kwam Bursaspor dan toch op gelijke hoogte: Volkan werd vrij voor Muslera gezet en schoot van dichtbij beheerst binnen. De Krokodillen bleven ook na rust de aanval zoeken, maar Bakambu verprutste opnieuw twee levensgrote mogelijkheden. Na 53 minuten kwamen de gasten dan toch op voorsprong: Fernandao stuurde de bal bij een hoekschop naar de verre hoek en tekende daarmee voor de 1-2. Galatasaray wist er echter toch nog een gelijkspel uit te peuren: Volkan maakte na een vrije trap van Sneijder hands en de daaropvolgende strafschop werd benut door Emre Çolak: 2-2. Volkan kreeg na zijn handsbal overigens een directe rode kaart.

Besiktas - Mersin Idman Yurdu 2-1
Besiktas ging in Ankara met een 1-0 voorsprong de rust in, want Olcay Sahan had na een half uur voor het doelpunt gezorgd. De Turk werd aangespeeld door Gökhan Töre en schoof de bal rustig in de verre hoek. De thuisploeg claimde ook nog recht te hebben op een strafschop, toen Pedro Franco een knietje kreeg in het zestienmetergebied, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Mersin kwam na een uur zowaar terug in de wedstrijd: voormalig Vitessenaar Sinan Kaloglu volleerde raak, al had die goal eigenlijk niet mogen tellen, omdat de voorzet van achter de doellijn werd gegeven. Door een curieus doelpunt van Demba Ba greep Besiktas echter toch nog de overwinning: 2-1.


-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties