Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray komt met de schrik vrij, Sneijder wordt geslachtofferd

Laatste update:

Prandelli wijzigde zijn opstelling op een aantal plaatsen. Hij gaf Sabri Sarioglu en Emre Colak na tijden weer eens een basisplaats en Wesley Sneijder, die onlangs twee keer scoorde in de derby tegen Fenerbahçe, werd geslachtofferd ten faveure van Yekta Kurtulus. De thuisploeg creëerde in de eerste helft echter niet één serieuze kans en alleen een gevaarlijke voorzet van Sabri zorgde voor wat dreiging. Galatasaray had wel meer balbezit, maar wist niet goed hoe daarmee om te gaan. Kasimpasa, dat uit de gelijknamige volkswijk uit Istanbul komt, kon ook al niet overtuigen.

Ryan Babel deed in het eerste kwartier wel twee poginkjes en doelman Fernando Muslera hield Adem Büyük van scoren af. Vier minuten voor rust trof diezelfde Adem wél doel. Ryan Donk controleerde een uittrap van Muslera en zette de spits met één pass vrij voor de keeper: 0-1. Het fluitconcert voor de thuisploeg was bij het rustsignaal goed te horen, ondanks dat er slechts 11.500 supporters in de Türk Telekom Arena aanwezig waren. In de rust zongen zij Sneijder toe, die reeds was gaan warmlopen. De Nederlander viel echter pas na 54 minuten in en toen stond het al 1-1.

Spits Burak Yilmaz stond na een doorgekopte kopbal buitenspel, maar mocht door en schoot van dichtbij de gelijkmaker tegen de touwen. Beide partijen kregen vervolgens nog enkele kansen om te scoren (zo mikte Sneijder bij een volley te hoog), maar een goal leek er niet meer in te zitten. Leek, want Umut maakte er na negentig minuten met een kopbal 2-1 van. Babel werd na 64 minuten naar de kant gehaald, terwijl aanvoerder Donk de hele wedstrijd bleef staan. Galatasaray gaat dinsdag op bezoek bij Borussia Dortmund, terwijl het Kasimpasa van trainer Shota Arveladze zijn tweede competitienederlaag van het seizoen leed.


-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
1
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
21
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
104
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties