Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray laat basiskracht gaan en zet Heerenveen op scherp

Laatste update:

De 25-jarige aanvaller was in Istanbul gewoon basisspeler. De 35-voudig Turks international kwam dit seizoen in achttien competitieduels in actie, waarin hij tweemaal scoorde. Het contract van de voormalig speler van onder andere Fenerbahçe en FC Toulouse loopt nog door tot medio 2014. De kans is aannemelijk dat Olympiakos, dat tweede staat in de Griekse competitie, Kazim definitief overneemt als hij aan de verwachtingen voldoet.

Galatasaray heeft de komst van Nordin Amrabat uit haar hoofd gezet en mikt nu dus op Assaïdi. De Marokkaan, die met zijn land onlangs uit de Afrika Cup werd gekegeld, scoorde dit seizoen als zeven keer in achttien Eredivisieduels. Ook Paris Saint-Germain en Lokomotiv Moskou werden al met hem in verband gebracht, maar volgens technisch directeur Johan Hansma hoeven de Friese fans voorlopig niet te vrezen. "Er speelt op dit moment niets concreets", zegt hij in de Leeuwarder Courant.

Galatasaray zou een mooie club zijn voor Oussama Assaidi

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
5
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties