Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray loopt door kopbal Marega tegen nederlaag aan in Porto

Laatste update:

FC Porto en Galatasaray zagen Schalke 04 in extremis winnen op bezoek bij Lokomotiv Moskou, waardoor de Russen nog altijd nul punten hebben in Groep D. In de eerste helft van het treffen in het Estádio do Dragão golfde het spel op en neer. De eerste mogelijkheid was voor Sinan Gümüs, die zijn inzet gekeerd zag worden door Maximiliano Pereira. Niet lang daarna moest Galatasaray-doelman Fernando Muslera reddend optreden na een krachtige uithaal van Yacine Brahimi.

Aan de andere kant verrichte Iker Casillas voor rust ook een belangrijke redding. De Spaanse doelman voorkwam met zijn voeten een doelpunt van Yuto Nagatomo. Voor rust bleef het duel in Portugal nog zonder doelpunten, maar al snel na rust kon het publiek juichen. Een hoekschop van Alex Telles bereikte Moussa Marega, die volledig vrijstaand de 1-0 tegen de touwen kon koppen. Porto kreeg vervolgens via Jesús Corona en Otávio mogelijkheden om de score uit te breiden.

In de slotfase ging Galatasaray nadrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker, wat een kwartier voor tijd resulteerde in een goede kans voor Garry Rodrigues. De vleugelaanvaller werd bediend door Gümüs, maar schoot in kansrijke positie hoog over. Even later was Gümüs zelf dicht bij een treffer. Galatasaray mocht Muslera vijf minuten voor tijd danken dat FC Porto de wedstrijd niet al in het slot gooide. De sluitpost kwam in een één-tegen-één-duel met Marega als winnaar uit de strijd. Zodoende kwam er in Porto geen verandering meer in de 1-0 stand.

-
Terechte uitslag?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties