Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray maakt mede dankzij Dries Mertens geen fout in derby

Laatste update:

Bijzonderheden:


Galatasaray kwam in de 25ste minuut op voorsprong. Een diepe bal kwam in niemandsland terecht bij Yilmaz, die goed zijn lichaam inzette en de verdediger van Basaksehir van zich afhield. De meegelopen Kerem Aktürkoglu hoopte op de pass om binnen te kunnen tikken, maar Yilmaz deed het zelf door weg te draaien en in de korte hoek uit te halen: 1-0.

Ook bij het tweede doelpunt van Galatasaray, vijf minuten na de eerste, speelde Yilmaz een belangrijke rol. Hij slalomde langs enkele verdedigers van Basaksehir en zag zijn schot vervolgens gekraakt worden. De rebound kwam terecht bij Mertens, wiens poging gekeerd werd door Volkan Babacan. Mertens kreeg vervolgens nóg een schietkans en schoot ditmaal raak in de korte hoek: 2-0.

Meer nieuws

Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
1
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3
Meerdere clubs uit de Eredivisie informeerden naar Fred Rutten
3
Hans Kraay pakt de camera en richt zich tot 'nationale pispaal': 'Heel knap'
3
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - FC Utrecht
31

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties