Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray profiteert optimaal van eerste nederlaag van Alanyaspor

Laatste update:

Ryan Donk had een basisplaats bij Galatasaray, dat na iets meer dan een halfuur aan de leiding kwam. Sofiane Feghouli verstuurde vanaf de rechterflank een lange bal richting het strafschopgebied, waar Mbaye Diagne het leer in één vloeiende beweging meenam en binnenschoot via de onderkant van de lat. Diagne had zeven minuten an de pauze eigenlijk ook de marge moeten verdubbelen, maar de spits schoot vanaf zes meter van het doel hoog over na een voorzet van Emre Akbaba vanaf de linkerlank.

Op fortuinlijke wijze kwam Galatasaray na 63 minuten alsnog op 2-0. Van grote afstand bezorgde Emre Kilinc de bal uit een vrije trap in het strafschopgebied, waarna Ogulcan Çaglayan het leer wilde doorkoppen naar Akbaba. Onderweg raakte verdediger Pablo Santos van Hatayspor de bal echter met de borst en op die manier passeerde hij zijn eigen keeper Munir. Via Mame Diouf kreeg Hatayspor achttien minuten voor tijd een goede mogelijkheid op de 2-1, maar vanbinnen het strafschopgebied schoot hij uit stand net naast.

Elf minuten voor tijd werd de opdracht voor Hatayspor nog moeilijker. Gökhan Karadeniz, die nota bene als invaller binnen de lijnen was gekomen na 57 minuten, ontving zijn tweede gele kaart voor een tackle op Oghenekaro Etebo. Zodoende moesten de bezoekers de wedstrijd afmaken met tien man. Galatasaray, nog altijd zonder de met het coronavirus besmette Ryan Babel, maakte er in de blessuretijd 3-0 van middels een treffer van Kerem Aktürkoglu; het doelpunt leek even te worden afgekeurd vanwege buitenspel, maar de arbitrage besloot toch anders.

Gençlerbirligi - Alanyaspor 2-1
Alanyaspor was dit seizoen nog zonder nederlaag, maar daar kwam verandering in op bezoek bij laagvlieger Gençlerbirligi. De thuisploeg opende de score vier minuten voor rust via Berat Özdemir. De middenvelder ontving de bal van Daniel Candeias op een kleine twintig meter van het doel, nam aan en haalde verwoestend uit in de linkerhoek. Het werd een kwartier voor tijd 2-0 nadat Candeias werd vrijgelaten in het strafschopgebied en attent reageerde op een voorzet van Giovanni Sio. Via een strafschop van Anastasios Bakasetas na een handsbal van voormalig AZ'er Mattias Johansson deed Alanyaspor iets terug, maar het bleef bij 2-1.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Süper Lig, denk je?

Meer nieuws

Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
22
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties