Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray sluit doelpuntrijke debuutwedstrijd van trainer winnend af

Laatste update:

Wesley Sneijder kampte met lichte hamstringklachten en behoorde niet tot de wedstrijdselectie en hij zag zijn medespelers niet goed beginnen in de Türk Telekom Arena. Serdar Özkan krulde een vrije trap na vijf minuten in de kruising en doelman Sinan Bolat maakte daarbij geen al te beste indruk. Twee minuten later kreeg Galatasaray echter alweer een enorme mogelijkheid om langszij te komen, na een handsbal van Semih Güler. De daarop volgende strafschop werd echter gemist door Goran Pandev. De bezoekers konden de voorsprong echter niet vasthouden.

Selçuk Inan schoot een vrije trap na een kwartier spelen op prachtige wijze in de kruising en na ruim een halfuur maakte hij er ook nog 2-1 van. Pandev werd in het strafschopgebied onderuit gehaald en dit keer mocht Selçuk aanleggen vanaf elf meter en de aanvoerder faalde niet. Galatasaray was over de gehele eerste helft bezien de bovenliggende partij en kreeg nog één kans om te scoren, maar doelman Sinan Ören stopte een schot van Umut Bulut, zij het met de nodige moeite. Het eerste doelgevaar kwam ook na rust van Galatasaray, maar Bruma en Umut mikten over.

Na 56 minuten moest Galatasaray plots met tien man verder, doordat Felipe Melo zijn tweede gele kaart incasseerde. Enkele minuten later kwam Eskisehirspor ook nog langszij: Erkut Sentürk draaide de bal met zijn linker in de winkelhaak. De bezoekers leken zodoende te gaan stunten, maar door fraaie doelpunten van Bruma en Umut mocht Galatasaray toch nog drie punten bijschrijven. De overige ploegen in Groep G zijn overigens Balcova Yasam en Amedspor. Galatasaray neemt het zaterdag thuis op tegen Akhisar.

-
Denk jij dat Galatasaray de finale van de beker bereikt?

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties