Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray triomfeert in derby van Istanboel, Aissati mist strafschop

Laatste update:

Galatasaray - Fenerbahçe 2-1
Galatasaray zette het mes al vroeg op de keel van de rivaal, want de ploeg van Fatih Terim domineerde en trof met een pegel van Hamit Altintop zelfs de paal. Het overwicht leidde na tien minuten tot de openingstreffer, maar die kreeg men wel in de schoot geworpen. Bekir Irtegün kopte een indraaiende vrije trap van Albert Riera in zijn eigen doel. In de verhitte derby werden geregeld spelers omver gebeukt en na het kwartier kwam Fenerbahçe meer onder de druk vandaan. Verder dan pogingen van Dirk Kuyt en Christian Baroni kwamen de bezoekers nog niet, maar na 23 minuten was het wel raak. Hasan Ali Kaldirim volleerde hard, laag en gericht: 1-1.

Het tempo ging liggen en het duel was in evenwicht, tot tien minuten voor rust. Selcuk Inan krulde een vrije trap prachtig in de bovenhoek: 2-1. Fenerbahçe kwam die schrik in de rust te boven, want na de pauze hadden de Gele Kanaries de overhand. Toch kwam de equipe van Aykut Koçaman voor het oog van ruim 51.000 toeschouwers, onder wie Pierre van Hooijdonk, niet tot grote kansen. De beste mogelijkheid kwam een klein kwartier voor tijd en die was voor de thuisploeg. Een laag schot van Felipe Melo werd met één hand gekeerd door Volkan. Gelijk hierna liet Kuyt zich met een hamstringblessure wisselen ten faveure van Miroslav Stoch.

Fenerbahçe maakte niet echt aanstalten om er nog een puntje uit te persen en de hoop van de fans uit Aziatisch-Istanboel vervloog toen Raul Meireles acht minuten voor tijd zijn tweede gele kaart pakte. Galatasaray had behoudens een kopbal van Mehmet Topal niets meer te duchten van de vijand en zodoende werd er flink gejuicht in het Europese gedeelte van Istanboel. Galatasaray heeft vier punten meer dan achtervolger Antalyaspor en door de nederlaag komt er bij Fenerbahçe een einde aan een reeks van zes ongeslagen competitiewedstrijden.

Orduspor - Antalyaspor 1-1
Antalyaspor doet het dit seizoen al geweldig, maar zal toch balen van het gelijkspel bij het eveneens prima presterende Orduspor. Aan de Zwarte Zee begon de thuisploeg beter en kreeg het een handvol kansen. De bezoekers, die midweeks Besiktas nog uitschakelden in de beker, kregen echter de beste kans. Aissati faalde echter vanaf de strafschopstip. De Schorpioenen kwamen vlak na rust alsnog op voorsprong door een intikker van de Braziliaan Tita. Samil Cinas zette dertien minuten later de 1-1 op het scorebord en Orduspor ging op jacht naar de zege. Die kwam er ondanks enkele goede kansen niet. Aissati zal in ieder geval stevig balen van het puntenverlies van zijn ploeg.

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
3
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
6
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
177

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties