Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray voltooit indrukwekkende comeback na rode kaart Gomis

Laatste update:

Dat het vertrouwen momenteel broos is bij Galatasaray bleek al vroeg in de wedstrijd. Een voorzet vanaf de rechterflank na een kwartier spelen van Miguel Lopes leek ongevaarlijk, maar door miscommunicatie tussen doelman Fernando Muslera en Maicon werkte laatstgenoemde de bal uiteindelijk in eigen doel: 0-1. Diezelfde Lopes kon op slag van rust inrukken met een directe rode kaart na een overtreding op de doorgebroken Yasin Öztekin, maar Olcan Adin verdubbelde in de blessuretijd van de eerste helft met een fraaie lob toch nog de voordelige marge voor het bezoek.

Toch gaf de overtalsituatie de ploeg van Tudor vleugels. Galatasaray kwam na de onderbreking, met Garry Rodrigues als invaller binnen de lijnen, furieus uit de kleedkamer en stelde binnen zes minuten orde op zaken. Fernando tekende eerst voor de aansluitingstreffer met een droge afstandsknal, waarna Gomis vrijwel onmiddellijk de gelijkmaker op het bord bracht via de voet van tegenstander Caner Osmanpasa. De Franse spits kon halverwege het tweede bedrijf vroegtijdig gaan douchen na een slaande beweging jegens Mustafa Yumlu, maar doordat Younès Belhanda even later doel trof na een voorzet van Jason Denayer, completeerde Cim Bom zijn comeback alsnog. De eindstand werd in de vierde minuut van de blessuretijd op aangeven van Belhanda bepaald door Sofiane Feghouli.

-
Pakt Galatasaray de Turkse landstitel?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties