Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray wint eenvoudig en herstelt zich van verlies tegen Man Utd

Laatste update:

Galatasaray oogstte woensdag veel lof tegen Manchester United, maar ging wel onderuit. De thuiswedstrijd tegen Akhisar, misschien wel degradatiekandidaat nummer één, was van een heel andere orde. Cim Bom had geen enkele moeite met de bezoekers en kwam na een halfuur spelen op voorsprong. Het was pas de tweede echte kans van Galatasaray; Emre Colak combineerde met Felipe Melo en bracht Burak Yilmaz in stelling, die in twee instanties kon scoren: 1-0.

Een paar minuten later kreeg Galatasaray de tweede treffer en eigenlijk ook al de zege in de schoot geworpen. Verdediger Kürsat Duymus liet de bal onder zijn voeten doorrollen waardoor Burak op doelman Oguz Daglaroglu afkon. Hij legde breed op aanvalspartner Sercan Yildirim, die simpel kon intikken: 2-0. Keeper Oguz zorgde ervoor dat de schade tot de rust enigszins beperkt bleef voor de gasten uit het West-Turkse Manisa.

In de tweede helft was het nog meer dan in het eerste bedrijf eenrichtingsverkeer richting het doel van Akhisar. Nadat een schot van Emre knap uit de hoek werd gedoken door Oguz, maakte Burak er na een klein uur spelen 3-0 van door op aangeven van Hamit Altintop in te tikken. Akhisar deed een kwartier voor tijd, net voor de invalbeurt van Amrabat, bijna iets terug; de vrije trap van Cagdas Atan scheerde de paal. De laatste keer dat Galatasaray een competitieduel verloor, was in januari van dit jaar. Toen was Bursaspor met 1-0 te sterk voor de landskampioen.

Wordt Galatasaray weer landskampioen?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
3
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties