Galatasaray zet derde plaats op het spel na verlies tegen Antalyaspor

In de eerste helft slaagde Galatasaray er niet in de nummer negen van de Süper Lig zodanig onder druk te zetten, dat er een doelpunt viel. Pas halverwege de tweede helft kwam de ploeg op fortuinlijke wijze aan een voorsprong. Arda Turan zette voor en Antalyaspor-verdediger Ayhan Yalçin werkte de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman.

Lang bleef de voorsprong voor de thuisclub echter niet staan. Binnen een minuut nadat er opnieuw was afgetrapt haalde Antalyaspor de gelijkmaker al weer binnen: aanvaller Sidney Cristiano rondde een prima aanval af en werkte op aangeven van Mile Jedinak de 1-1 binnen. In de slotminuut tekende Veysel Chihan tot overmaat van ramp ook nog eens voor de winnende goal in het Ali Sami Yen-stadion.

Zowel Galatasaray als Besiktas hebben nu nog maar één speelronde voor de boeg. De ploeg van Rijkaard blijft derde en gaat over acht dagen op bezoek bij Gençlerbirligi, de nummer tien op de ranglijst. Besiktas sluit het seizoen volgende week zondag af met een uitwedstrijd bij koploper Bursaspor. Die club en Fenerbahçe strijden nog om de landstitel.