Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray zet landstitel op het spel met gelijkspel tegen Waterman

Laatste update:

Boy Waterman is de doelman van Karabükspor en de sluitpost was in de eerste helft behoorlijk druk. Aanvallers Didier Drogba (kopbal naast, vrije trap in de handen van de keeper) en Burak Yilmaz wisten de sluitpost echter niet te passeren in het eerste bedrijf. Met name de kans van Burak was een enorme. De spits kreeg op een meter of twee van het doel nog een zetje, waardoor hij op aangeven van Drogba rakelings over kopte. Het feit dat er geen strafschop werd gegeven zal ook de reden zijn van de boosheid van Wesley Sneijder net na het rustsignaal.

Na de onderbreking keken de fans van Galatasaray verschrikt naar keeper Fernando Muslera, die zijn hand blesseerde en minutenlang aangeslagen bleef liggen. Ook met het oog op de Champions League-ontmoeting met Chelsea (dinsdag) zou een blessure van de doelman een enorme aderlating geweest zijn. De international van Uruguay ging tot tevredenheid van het publiek verder en de sluitpost zou zich in het restant van de wedstrijd niet laten passeren.

Omdat Galatasaray aan de andere kant ook niet scoorde (Felipe Melo kreeg een dot van een kans, Sneijder werkte de bal rakelings naast) liet de grootmacht uit Istanbul dus belangrijke punten liggen. Koploper Fenerbahçe heeft nu nog twee punten meer en de rivaal uit de hoofdstad heeft bovendien nog twee wedstrijden tegoed.

-
Deze wedstrijd blijkt uiteindelijk beslissend in de titelstrijd

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties