Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray ziet basisspeler voor zestien miljoen euro naar Engeland vertrekken

Laatste update:

Ndiaye was pas bezig aan zijn eerste seizoen bij de Turkse grootmacht, die afgelopen zomer zevenenhalf miljoen euro neertelde om hem op te pikken bij competitiegenoot Osmanlispor. De middenvelder uit Senegal was in zeventien van de negentien wedstrijden die Galatasaray dit seizoen speelde in de Turkse competitie basisspeler en kiest er nu dus voor een stap naar Premier League te maken. Bij Stoke City gaat hij voetballen onder de onlangs aangestelde Paul Lambert.

DONE DEAL! Stoke City betaalt 16 miljoen euro voor Badou Ndiaye van Galatasaray, dat een half jaar geleden 7,5 miljoen euro aan Osmanlispor had overgemaakt #stokecity #galatasaray #cimbombom #transfer #premierleague #potters #badou #ndiaye

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Ndiaye wordt bij de huidige nummer achttien van de Premier League bovendien teamgenoot van onder anderen Erik Pieters, Bruno Martins Indi en Ibrahim Afellay. "Ik ben erg blij. Stoke City is een erg goede ploeg in Engeland, dus ik ben erg trots", laat de nieuwbakken aanwinst weten. "Ik wilde al langer naar Stoke City en vandaag ben ik hier eindelijk. Ik hoop een goede periode hier te hebben en de ploeg te kunnen helpen."

Een goede aanwinst voor Stoke City?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
4
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
40
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
25
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties