Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gallery play' van Ajax valt verkeerd: 'Ik had zin om een schop te geven'

Laatste update:

Dat was te veel van het goede voor RKC, al probeerde er men professioneel mee om te gaan. "Het is nu niet aan mij om daarover iets te vinden", benadrukte Fred Grim in gesprek met FOX Sports. De trainer van de Brabantse club gaf desondanks toch zijn voorzichtige mening. "Als dat mijn speler zou zijn geweest, had ik dat niet goed gevonden."

Voor de voetballers van RKC was het lastig om op het veld niet erop te reageren. "Ik had aan het einde van de wedstrijd zin om iemand een schop te geven", gaf Anas Tahiri eerlijk toe. "Maar je moet gewoon slim zijn en rustig blijven, zo is voetbal nou eenmaal. Irritant is het sowieso. Maar je moet er schijt aan hebben en gewoon verder gaan."

RKC heeft vooralsnog geen enkel punt gepakt; het openingsduel met Vitesse ging met 0-1 verloren. Het team van Grim kwam niet tot scoren in zeven van de tien Eredivisie-duels in 2020 en dat is samen met ADO Den Haag het hoogste aantal van alle ploegen. Positief is dat de passnauwkeurigheid van RKC (79,1%) de hoogste was voor een team in een uitduel met Ajax in de Eredivisie sinds sc Heerenveen op 14 september 2019 (80,4%).

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties