Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galliani arriveert in Rome en doet er wijselijk het zwijgen toe

Laatste update:

Het lijkt er volgens La Gazzetta dello Sport op dat Milan en Roma er samen al uit zijn. Nu is het nog zaak de puntjes op de i te zetten en een akkoord met Destro op papier te zetten. Gevraagd naar de reden van zijn aanwezigheid in de hoofdstad wilde Galliani maar weinig kwijt aan verslaggevers. "Of ik hier voor Destro ben? Ik kan er niets over zeggen", aldus de kale bestuurder van Milan.

Dinsdag werd al duidelijk dat de club had besloten te luisteren naar de fanatieke Curva Sud, die in een speciaal statement investeringen eiste én het ontslag van Galliani. Gezien zijn aanwezigheid in Rome lijkt hij het veld echter nog niet te hoeven ruimen. Overigens werd Galliani woensdag nog in de maling genomen op de Italiaanse radio. Een dj belde hem op en deed alsof hij Massimo Ferrero, de voorzitter van Sampdoria was.

De twee spraken over de transferplannen van Milan. "Ik zoek naar een spits en ik zal Destro of Pablo Osvaldo op huurbasis halen", zei Galliani. "Willen jullie Stefano Okaka niet verhuren? Als dat het geval is, zal ik je bellen." Nu deed de vicevoorzitter er wijselijk het zwijgen toe. Overigens is Milan ook dicht bij de komst van Salvatore Bocchetti. Zijn zaakwaarnemer stelde dinsdagavond al dat er een akkoord is.

Ik denk dat AC Milan er goed aan doet, Mattia Destro te halen

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
14
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
49
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties