Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Garcia De La Vega-tijdperk kent nasleep; puntenaftrek en boete Roda JC

Laatste update:

Volgens de beroepscommissie heeft de club uit de Keuken Kampioen Divisie zich niet gehouden aan het licentiereglement en de richtlijn wijziging zeggenschap. Specifiek wordt het handelen van De La Vega genoemd. De inmiddels vertrokken zakenman uit Mexico zou zonder toestemming van de beroepscommissie meer dan 25 procent van de aandelen in handen hebben gekregen. Tegen de uitspraak kan geen beroep worden aangetekend.

De drie punten worden afgetrokken van de totaalstand, waardoor Roda JC nu op zestien punten uit zeventien competitiewedstrijden staat. Het elftal van trainer Jean-Paul de Jong bezet evenwel nog steeds de veertiende plaats in de rangschikking. De punten worden niet afgetrokken van de huidige periode in de Keuken Kampioen Divisie of van de aankomende periodes in deze voetbaljaargang.

De La Vega begon afgelopen zomer met veel ambitie bij Roda JC, maar zijn rol in het Parkstad Limburg Stadion was enkele maanden later alweer uitgespeeld. Dieptepunt van zijn Limburgse periode was de thuiswedstrijd tegen De Graafschap begin oktober, toen de Mexicaan door woedende Roda-supporters het stadion werd uitgezet. Kort daarop besloot De La Vega definitief om niet verder te gaan bij Roda JC.

Terechte straf voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties