Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Garcia: 'Herinner me eraan dat ik Koeman moet tackelen als ik de kans krijg'

Laatste update:

In acht competitiewedstrijden was Depay dit seizoen goed voor vijf doelpunten en drie assists. Op de persconferentie voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Lille OSC van zondag zegt Garcia niet verrast te zijn door de goede vorm van Depay. "Hij doet waar hij goed in is", merkt de trainer op. Depay maakte drie maanden geleden zijn rentree in een officiële wedstrijd van Lyon, nadat hij een halfjaar uit de roulatie was met een ernstige kruisbandblessure. Hij bleek het scoren niet verleerd, maar moest volgens Garcia wel weer in het normale wedstrijdritme komen.

"Na zijn lange blessure had hij wat tijd nodig. Hij moest eraan wennen om weer negentig minuten te spelen", legt de trainer uit. "Aan het begin van het seizoen hoopten we dat hij op het niveau kon komen waar hij zich nu op bevindt. Hij vult zijn rol als aanvoerder heel goed in. Hij is een heel belangrijke speler voor mij als trainer", vervolgt Garcia. Hij hoopt dat Ronald Koeman, de trainer van Barcelona, niet op de deur zal kloppen voor diens landgenoot. "Herinner me eraan dat ik Koeman moet tackelen als ik de kans krijg. Als ik de kans krijg, zal ik het doen."

Twee weken geleden verzekerde Sport dat de winterse komst van Depay bij Barcelona realistisch is. Voordat de spits kan worden binnengehaald, moet er echter nog wel ruimte worden gemaakt in het salarisbudget en daar wordt momenteel al hard aan gewerkt. Pas als Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite vertrokken zijn, of hebben ingestemd met een salarisverlaging, heeft de club ruimte in het salarisbudget om Depay binnen te halen. De overgang van de 26-jarige Oranje-international leek in kannen en kruiken, maar ketste uiteindelijk af. LaLiga weigerde als toezichthouder namens de nationale overheid toestemming voor een transfer van Depay naar Barcelona te geven, omdat de club de financiën niet op orde had. Depay is bij Olympique Lyon in het bezit van een aflopende verbintenis en voorlopig niet van plan om die te verlengen.

Verwacht je dat Memphis Depay in de winter alsnog naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties