Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Garcia lijkt schitterend cadeau in petto te hebben voor Strootman

Laatste update:

PSV was, in de twee jaar dat Strootman er speelde, niet actief in de Champions League. Vorig jaar zomer transfereerde hij naar Italië, maar ook Roma was toen niet van de partij. De tweede plaats in de Serie A van vorig seizoen gaf de club vervolgens recht op deelname. Strootman raakte in maart echter ernstig geblesseerd en moest de eerste maanden van het lopende seizoen laten schieten.

De wedstrijden tegen CSKA Moskou, Manchester City en (twee keer) Bayern München kwamen ook nog allemaal te vroeg. Twee weken geleden maakte Strootman echter zijn comeback in het shirt van de Romeinen, in de competitiewedstrijd tegen Torino. Trainer Garcia liet hem toen een kleine tien minuten meespelen. Dinsdag mag Strootman opnieuw hopen op speeltijd in Moskou.

Veel zal echter afhangen van het verloop van de wedstrijd. Voor een basisplaats heeft de Nederlander misschien nog te weinig wedstrijdritme. Roma staat op dit moment tweede in Groep E met vier punten, net zoveel als de Russische tegenstander. Bayern is met twaalf punten al zeker van de knock-outfase en Manchester City staat laatste, met maar twee punten. Winst is dus van vitaal belang voor i Giallorossi.

-
Denk je dat Kevin Strootman minuten zal maken tegen CSKA?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: Bayer Leverkusen - FC Augsburg
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties