Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Garde heeft strijdplan: 'De counter is een wapen om Ajax pijn te doen'

Laatste update:

"De voorbije twee seizoenen wonnen we de eerste groepswedstrijd en bekerden we door", memoreert Bastos via de officiële kanalen van de clubs. De Braziliaan speelde in het verleden voor Feyenoord en Excelsior. "Maar dat is bijna tien jaar geleden, dus zoveel weet ik er ook niet meer van. Bovendien is er veel veranderd in de afgelopen jaren, ook bij Ajax. Maar het is duidelijk: Ajax is vorig seizoen kampioen geworden en alle duels in de Champions League zijn zwaar. Daar vormt de wedstrijd van morgen geen uitzondering op."

Trainer Rémi Garde gaat alles in het werk stellen om samen met Real Madrid door te bekeren. "Ajax heeft een aanvallende filosofie waarbij balbezit enorm belangrijk is", verzekert de coach. De counteraanval is dus een uitstekend middel om de Amsterdammers naar de slachtbank te leiden. "Dat is inderdaad een wapen om ze pijn te doen", reageert oefenmeester Garde geheimzinnig. De krachtmeting tussen Ajax en Olympique Lyon staat woensdag op het programma in de Amsterdam ArenA.

-
Ajax is kwetsbaar bij omschakeling van balbezit naar balverlies

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
25
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
29
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
24
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties